Eugen Teodorovici a anunțat că va candida la președinția României în alegerile din 20242Foto© romaniatv.net

Eugen Teodorovici a anunțat că va candida la președinția României în alegerile din 2024

, 7 știri, 62 vizualizări

Fostul ministru Eugen Teodorovici a anunțat că va candida la președinția României în alegerile din 2024, la conferința "Uniți pentru Națiune", organizată și susținută de Blocul Suveranist Român (BSR).

Eugen Teodorovici, 52 de ani, a fost fost ministru în guvernele Ponta și Dăncilă.

Înființat cu două luni în urmă, coaliția Blocul Suveranist Român BSR îi are în conducere pe Silviu Crăiescu de la Partidul Dreapta Republicană, Ninel Peia de la Partidul Neamul Românesc, Generalul Constantin Onișor de la Partidul Neamul Românesc, Dan Chitic de la Coaliția pentru Națiune, Florin Eremia de la Blocul Suveranist Român, Secretarul General Cosmin Vătafu de la Blocul Suveranist Român, Negre Tudor de la Partidul Reformator, Stelian Sima de la Partidul Uniunea Populară Social Creștină și Mihai Cristian de la Partidul Patria.

"Cu un număr semnificativ de partide unite sub același steag, Blocul Suveranist Român - BSR reprezintă un fenomen unic în peisajul politic românesc. Platforma adună lideri cu viziuni diferite, dar unite în efortul de a aduce schimbarea. Anunțul lui Eugen Teodorovici despre candidatura sa la președinția României în 2024 adaugă o notă de încredere în abilitatea Blocului Suveranist Român de a propune soluții consistente pentru problemele țării", arată un comunicat citat de Agerpres.