Eugen Teorodovici, eșec în instanță în demersul de a împiedica Congresul PSD și alegerea lui Marcel Ciolacu4Foto© observatornews.ro

Eugen Teorodovici, eșec în instanță în demersul de a împiedica Congresul PSD și alegerea lui Marcel Ciolacu

, 9 știri, 33 vizualizări

România are nevoie de PSD. România are nevoie de o stângă puternică. Are nevoie de siguranță, reconstrucție și creșterea nivelului de trai. Astăzi doar PSD reprezintă stânga românească și valorile sale. Vrem să rămânem un partid conservator, care se uită mai degrabă în spate, în trecut sau vrem să ne transformăm în partid modern, care se uită spre viitor, spre progres?

Societatea românească s-a schimbat, la fel și nevoile românilor. Vrem să ascultăm oamenii sau să rămânem prizonierii vechilor metode de a face politică. PSD îi va apăra pe cei vulnerabili, pe mame și copii, pe cei tineri.

Dar trebuie să fim aproape de toți românii din clasa de mijloc, lângă toți românii care muncesc în HORECA, lângă medici, lângă fermieri, cei care trudesc din greu pentru micile afaceri de familie, lângă cei care vor să se întoarcă în țară. Suntem puțini în această sală, dar foarte mulți în țară”, a spus Ciolacu.