Eugen Tomac: 17 președinți de organizații PMP au fost revocați din funcții© agerpres.ro

Eugen Tomac: 17 președinți de organizații PMP au fost revocați din funcții

, 5 știri, 51 vizualizări

Conducerea Partidului Mișcarea Populară a decis luni demiterea a 17 președinți de organizații pe motiv că au obținut sub 5% la alegerile europarlamentare din 26 mai, a anunțat liderul formațiunii, Eugen Tomac, la finalul ședinței Colegiului Național al PMP. El a precizat că a fost stabilită totodată o strategie viitoare a partidului pentru celelalte bătălii electorale.

"Important este că am înțeles semnalul transmis de cetățeni pe 26 mai.

Pentru noi este un lucru extraordinar că PMP a obținut peste 520.000 de voturi și în analiza noastră am încercat să găsim cele mai potrivite măsuri pe care trebuie să le luăm pentru a reuși ca cele 17 organizații, care au avut un scor sub media partidului, să obțină rezultate mai bune atât în toamnă cât și la alegerile de anul viitor.

Am luat decizia de a pune în aplicare o măsură pe care PMP a adoptat-o pe 2 februarie anul acesta, atunci când am spus că toți președinții care vor obține scorul de sub 5% să își depună mandatul la dispoziția partidului. Toți cei 17 colegi au înțeles că este obligatoriu să respectăm deciziile pe care ni le-am asumat, prin urmare au fost revocați din funcție 17 președinți de organizații.