EXCLUSIV Ce lovitură a dat Gigi Becali! Legia Varșovia a negociat cu Buș spre drumul spre Palat, dar nu l-au convins să meargă în Polonia6Foto© sport.hotnews.ro

EXCLUSIV Ce lovitură a dat Gigi Becali! Legia Varșovia a negociat cu Buș spre drumul spre Palat, dar nu l-au convins să meargă în Polonia

, 17 știri, 66 vizualizări

"Eu am spus că noi până acum nu am avut atacant ca Sergiu. Poate Kapetanos, poate Alibec, dar nu a fost serios... Dar Sergiu e exact genul de atacant care mie îmi place, adică mobil, are execuție, dă cu capul, are viteză, are forță. E complet, le are pe toate. Gnohere era puternic, avea talent să înscrie, dar mie îmi place jucătorul care să intre în combinații cu Man și Coman. Și Sergiu cred că este jucătorul ăsta. Mie nu-mi plac jucătorii de care se lovește mingea ca de perete. Atinge mingea, e magnet. Așa îl văd eu, poate mă înșel, pentru că m-am mai înșelat", a spus Becali.

"Pot să iau și bani pe el pentru că i-am făcut contract pe trei ani și clauză de reziliere de 2 milioane de euro. Pe mine însă nu mă interesează banii, ci cupele europene și la anul nimeni să nu schițeze în fața noastră în lupta la titlu. Adică vrem să fim ca Juventus în Italia. Eu l-am dorit pe Sergiu pentru că eu am zis că nu mai aduc jucători străini.

Iar atacant trebuia să iau și altul la ora asta nu există așa bun ca el. Poate ei (n.r. - CFR Cluj) s-au luptat cu mine pentru transferul lui Sergiu. Dar eu nu mă lupt, eu dacă vreau ceva neapărat, iau, nu poate nimeni să concureze cu mine. Dar asta nu înseamnă că arunc cu banii că să mă lupt cu CFR. E treaba lor, ei fac ce vor", a adăugat finanțatorul.