EXCLUSIV CSU Craiova pregătește două superlovituri în Liga 1: vrea să-i ia de la Viitorul pe Radu Boboc și pe Virgil Ghiță!© bzi.ro

EXCLUSIV CSU Craiova pregătește două superlovituri în Liga 1: vrea să-i ia de la Viitorul pe Radu Boboc și pe Virgil Ghiță!

, 4 știri, 27 vizualizări

Sorin Cartu, presedintele lui CS U Craiova, a confirmat ca se lucreaza la noi achizitii, în toate compartimentele: "O sa va mai prezentam câtiva jucatori noi", a spus acesta. Sursele Gazetei sustin ca CS U s-ar afla în discutii avansate cu Viitorul lui Gica Hagi, pentru fundasii Radu Boboc, 20 de ani, si Virgil Ghita, 21 de ani, ambii componenti ai nationalei U21.

Oltenii încearca astfel noi achizitii de marca de la Viitorul, dupa ce în urma cu un sezon l-au cumparat de la trupa lui Hagi pe mijlocasul Alexandru Cicâldau, 22 de ani, fotbalist ce poate fi vândut pe bani multi în perioada urmatoare.

Totodata, Cârtu a explicat si de ce clubul n-a mai operat transferuri pentru o perioada de timp: "Unii jucatori ne-au folosit pentru a obtine cât mai mult în discutiile cu alte cluburi. Am vorbit cu un fundas central si apoi a venit cu tot felul de pretentii, ca vrea clauza de titular".