Explozie urmată de incendiu la un apartament din Găești5Foto© stirileprotv.ro

Explozie urmată de incendiu la un apartament din Găești

, 6 știri, 35 vizualizări

Oamenii dintr-un bloc din orașul Găești și-au văzut moartea cu ochii astăzi. O explozie s-a produs într-unul dintre apartamente, iar în urma deflagrației a izbucnit un incendiu. Locatarii au ieșit speriați din casele care au fost avariate. În urma incidentului nefericit, un bărbat a ajuns la spital.

Explozia puternică s-a produs în zorii acestei zile la un apartament situat la etajul doi al unui bloc din Găești. Din nefericire, ulterior, s-a aprins focul, iar pompierii au intervenit de urgență.

“Pompierii de la Detașamentul Găești au fost alertați despre producerea unei explozii urmată de incendiu la un apartament situat la etajul 2 al unui bloc de locuințe din orașul Găești. La locul evenimentului salvatorii găeșteni s-au deplasat cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj de ambulanță SMURD. Pompierii au localizat și lichidat rapid incendiul, iar pentru siguranța lor, toți locatarii imobilului (38 persoane) au fost evacuați”, au declarat oficialii din cadrul ISU Dâmbovița, potrivit Agerpres.