Familia Aurei Ion, studenta moartă în accidentul aviatic din Apuseni, a depus plângere penală împotriva lui Raed Arafat3Foto© cancan.ro

Familia Aurei Ion, studenta moartă în accidentul aviatic din Apuseni, a depus plângere penală împotriva lui Raed Arafat

, 11 știri, 23 vizualizări

Raed Arafat a spus, după ce familia Aurei Ion, tânăra decedată în accidentul din Apuseni, a depus o plângere împotriva sa, că se încearcă identificarea unui vinovat cu orice preț și pentru orice deces,adăugând că nu era în țară la acel moment și nici nu avea responsabilități în misiunea de căutare.

„În primul rând, eu nu eram în țară când a avut loc tragedia de la Apuseni! Eram în deplasare oficială la Budapesta, fiind anunțat telefonic de profesorul Irinel Popesc cum că avionul care transporta echipa a căzut. În urmă confirmării acestui fapt de către însuși dr.

Zamfir prin telefon, am alertat telefonic șeful IGSU, Ministrul Apărării și șeful aviației Ministerului Afacerilor Interne și l-am solicitat dr-lui Zamfir să anunțe situația prin 112. Asta era implicarea mea în tragedia de la Apuseni, ulterior situația fiind preluată în țară de cei care aveau competență să o rezolve”, a scris Raed Arafat pe Facebook.