FCSB // Bogdan Planici pleacă de la FCSB! Gigi Becali i-a găsit înlocuitor: „Nu poți lua titlul cu el”2Foto© gsp.ro

FCSB // Bogdan Planici pleacă de la FCSB! Gigi Becali i-a găsit înlocuitor: „Nu poți lua titlul cu el”

, 7 știri, 24 vizualizări

FCSB pregătește debarcarea unuia dintre jucătorii cei mai constanți și mai importanți din ultimii doi ani. Bogdan Planici mai are contract cu roș-albaștrii doar până la 30 iunie și va pleca liber după data aceasta. Au existat anul trecut niște discuții despre o posibilă prelungire a contractului, însă fotbalistul și clubul nu au ajuns la un acord.

Becali nici nu mai pare afectat de pierderea fundașului. După eșecul cu CFR, Becali a recunoscut că Planici nu e un stoper așa cum și-ar dori el: „Noi nu avem fundași centrali. Nu am mai văzut un asemenea apărător, cum e Iulian Cristea, să sară încontinuu la cap fără să lovească o minge! Mie nici Planici nu-mi place. El are meciuri în care joacă extraordinar și altele în care e pe altă planetă”.

Sârbul în vârstă de 28 de ani a ajuns la FCSB în 2017, de la Vojvodina, pentru doar 300.000 de euro și a fost titular de bază de atunci până acum. Mihai Stoica insista înaintea Campionatului Mondial din 2018 că Planici ar fi meritat convocarea la naționala Serbiei. Becali a devenit dezamăgit de el din cauza fazei din care CFR a marcat singurul gol din derby. Cum s-a desfășurat faza: