FCSB - Hermannstadt 5-0. Ruben Albes, optimist: „Nu am fost surprins că era 2-0 dupa 10 minute” + Reacția lui Caiado2Foto© sport.ro

FCSB - Hermannstadt 5-0. Ruben Albes, optimist: „Nu am fost surprins că era 2-0 dupa 10 minute” + Reacția lui Caiado

, 6 știri, 84 vizualizări

După ce Hermannstadt a suferit cea mai dură înfrângere din acest sezon, Ruben Albes s-a arătat optimist că echipa sa o să depășească acest moment și o să reușească un rezultat pozitiv cu CS Universitatea Craiova, etapa viitoare.

„Am făcut un meci foarte slab, dar acesta este fotbalul. Sunt un antrenor tânăr, nu am mai fost bătut cu 5-0. Am făcut o primă repriza slabă și, la pauză, le-am spus că trebuie să jucăm a doua repriză ca și cum era 0-0. Le transmit suporterilor că trebuie să creadă în noi. Ne vom trezi și vom începe să obținem din nou rezultate bune încă de săptămâna viitoare. Ne-am propus să fim ofensivi, să facem pressing avansat.

Ei au făcut un meci incredibil, au profitat de spațiile din apărarea noastră și au marcat. FCSB și CFR sunt 2 echipe în fata cărora e dificil să câștigi. Nu am fost surprins că era 2-0 dupa 10 minute, am simțit că jocul nostru nu este foarte bun astăzi. Trebuie să ne trezim cât mai repede posibil”, a spus Albes la TV Telekom Sport.