Felix Stroe o compară pe Viorica Dăncilă cu Hristos5Foto© hotnews.ro

Felix Stroe o compară pe Viorica Dăncilă cu Hristos

, 9 știri, 28 vizualizări

La exact patru luni de la încarcerarea lui Liviu Dragnea, condamnat la trei ani și jumătate de închisoare, PSD Constanța i-a înlocuit tabloul care trona pe unul din pereții sediului, cu unul al Vioricăi Dăncilă. Liderul filialei, Felix Stroe, spune că, așa cum în biserici sunt puse icoane, "este cultură instituțională" ca în sediul unui partid să fie portretul președintelui: "La Biserica Ortodoxă este Iisus Hristos, la budiști e Buddha (...). La noi, la PSD, Congresul a ales-o pe Viorica Dăncilă”.

Liderul PSD Constanța, Felix Stroe, spune că fiecare partid își "etalează" astfel liderul.

"În fiecare sediu județean de partid, fie că este PNL, PSD, PMP, este cultură instituțională să fie portretul președintelui. Noi ni l-am ales la congres, e al nostru. La Biserica Ortodoxă este Iisus Hristos, la biserica musulmană este altcineva, la budiști e Buddha. La noi, la PSD, președintele ales de congres este... a fost domnul Dragnea, a fost alt congres, și a ales pe doamna Viorica Dăncilă”, a spus Felix Stroe, citat de Mediafax.

El afirmă că etalarea portretului președintelui partidului nu este un act de obediență, ci este vorba despre statutul partidului, care e "obligatoriu".