Festivalul Internațional de Teatru Sibiu se mută online în 20204Foto© realitatea.net

Festivalul Internațional de Teatru Sibiu se mută online în 2020

, 7 știri, 16 vizualizări

"În contextul pandemiei de COVID-19, organizatorii Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu au luat decizia reprogramării pentru anul 2021 a celor peste 500 de evenimente care ar fi trebuit să aibă loc la Sibiu anul acesta. Din dorința de a rămâne alături de public, chiar și în aceste vremuri dificile, în perioada 12 - 21 iunie 2020 va fi organizată o ediție specială FITS online \"Puterea de a crede / Empowered\", ce va fi difuzată integral online, pe canalele festivalului (Facebook, YouTube, website)".

Președintele FITS, Constantin Chiriac, a declarat că ediția din acest an a festivalului, așa cum o aștepta publicul, a fost reprogramată.

"Am decis să rămânem alături de publicul din Sibiu și din întreaga lume, în cadrul unei ediții speciale online. Marile evenimente culturale ale lumii au nevoie de continuitate, iar în această perioadă de însingurare, fiecare dintre noi avem nevoie mai mult decât oricând de artă, în toate formele ei: teatru, dans, muzică, literatură; artă care să aline și să ne dea forță să credem în viitor.