FIFA 20 // Manchester City are un nou jucător de mare potențial în lot: Tommy Doyle2Foto© gsp.ro

FIFA 20 // Manchester City are un nou jucător de mare potențial în lot: Tommy Doyle

, 4 știri, 27 vizualizări

Pentru jucătorii casual, Real Madrid, Barcelona, Juventus sau Manchester City sunt câteva dintre alegerile clare la FIFA. Aceste echipe de 5 stele au viteză maximă și super jucători cu care poți marca ușor goluri și crea faze.

Dar mai sunt și gameri care vor un challenge mai ridicat și care vor să bată „granzii”. Pentru aceștia venim cu câteva sugestii de echipe de 3 sau 4 stele, fornmații valoroase, dar nu de top. Dacă ești un jucător bun, atunci sigur vei realiza câteva surprize cu aceste echipe.

Pentru cei cărora le place să joace cu o echipă națională, atunci Țara Galilor poate fi o alegere interesantă. La doar 3,5 stele totuși selecționata „grifonilor” poate să facă față unor adversari mai bine cotați, datorită atacului și a mijlocașilor de creație. Gareth Bale este „perla” coroanei și starul Realului poate face ravagii atât pe dreapta, dar și folosit central. Mai ales Dacă îl are pe Aaron Ramsey la creație, jucător capabil de pase bune dar și de șuturi decisive. Noua vedetă de la United, Daniel James este și el o opțiune bună, datorită vitezei explozive, inclusiv din joc.