Firea nu renunță nici în ruptul capului la companiile municipale© libertatea.ro

Firea nu renunță nici în ruptul capului la companiile municipale

, 12 știri, 31 vizualizări

Primarul general, Gabriela Firea, a declarat, luni, în cadrul unei ședințe cu liderii grupurilor politice din CGMB, că cele 22 de companii municipale au fost înființate pentru a se „lupta cu hoția”. În cadrul întâlnirii s-a discutat despre situația juridică a patru companii municipale.

Gabriela Firea a invitat, luni, liderii celor cinci grupuri politice din cadrul Consiliului General al Municipiului Bucuresti la o reuniune de lucru pentru a discuta despre situația juridică a patru companii municipale: Compania Municipală Consolidări, Compania Municipală Parking București, Compania Municipală Eco- Igienizare București și Compania Municipală Iluminat Public București.

„Colegii din opoziție critică activitatea primarului pentru că nu sunt din partidul lor, dar până la urmă suntem cu toții trimiși de cetățeni la primărie să-și facă meseria. (…) Așa cum am găsit o soluție în cazul Companiei Termoenergetica, sunt convinsă că și în cazul altor domenii vom găsi soluții tehnice, viabile. Astăzi vom discuta despre patru dintre companii.

Ne dorim o soluție pentru funcționarea companiilor municipale
Gabriela Firea,
Gabriela Firea: “Ne dorim o soluție pentru funcționarea companiilor…