Firmele pot să-și deschidă cont online la Banca Transilvania după lansarea NEOcont pentru antreprenori2Foto© agerpres.ro

Firmele pot să-și deschidă cont online la Banca Transilvania după lansarea NEOcont pentru antreprenori

, 4 știri, 46 vizualizări

Banca Transilvania și-a completat serviciul de deschidere a unui cont 100% online prin lansarea NEOcont pentru antreprenori. Astfel, companiile își pot deschide un cont curent de la distanță prin orice dispozitiv, potrivit informațiilor transmise de reprezentanții băncii.

Serviciul de NEOcont pentru persoane juridice are acum două facilități online prin care antreprenorii își pot deschide un cont curent și pot administra 100% online, cu cardul, contul de capital social. Pachetul disponibil în cadrul acestui serviciu oferă gratuitate la transferuri bancare între clienții BT, dar și produse și servicii precum, un cont bancar care poate fi folosit imediat pentru plăți și încasări în lei sau valută. Pentru a deschide un cont de la distanță, antreprenorii trebuie să aibă cartea de indentitate, actul constitutiv al firmei și certificatul unic de înregistrare.

După ce sunt parcurși pașii de pe site-ul BT, documentele trebuie încărcate digital, cu completarea unor informații despre antreprenor și firmă.