Florin Cîțu spune că anticipatele vor fi benefice pentru ratingul de țară2Foto© money.ro

Florin Cîțu spune că anticipatele vor fi benefice pentru ratingul de țară

, 11 știri, 7 vizualizări

„Din primul moment am comunicat transparent și permanent cu investitorii, agențiile de rating, partenernerii noștri instituționali. Tot ce am anunțat este CREDIBIL. Nu umblăm cu miniciuni. Planul nostru de a reduce deficitul bugetar pe termen mediu și comunicarea transparentă au început să aibă efecte pentru români. Dobânzile SCAD în fiecare zi. Un deficit bugetar mai mic, înseamnă inflație mai mică și dobânzi mai mici pentru români”, a scris, vineri, pe Facebook, Florin Cîțu.

Acesta anunță „încă o veste BUNĂ pentru Guvernul PNL”.

„Agenția de rating Moody’s spune că alegerile anticipate au un efect pozitiv pentru rating-ul de țară. La fiecare întălnire cu investitorii am explicat foarte clar de ce România are nevoie de alegeri anticipate și acum avem rezultatele comunicării permanente și credibile.

Este cred primul exemplu în istorie când o țară trece printr-o situație politică dificilă cu o economie care a fost capușată de socialiști aproape un deceniu, dar care are susținerea și încrederea investitorilor, a agențiilor de rating și a partenerii instituționali din UE și SUA”, a mai scris Cîțu pe Facebook, publicând un fragment dintr-o comunicare a Agenției de rating Moody’s de joi.