Florin Piersic, reacție nervoasă legat de Cristian Pomohaci3Foto1Video© a1.ro

Florin Piersic, reacție nervoasă legat de Cristian Pomohaci

, 4 știri, 147 vizualizări

„Aflu de prin ziare că sunt fotografii și o filmare cu mine și Pomohaci, că suntem nu numai buni prieteni de șpriț, ci sunt un membru al familiei lor și tot așa. Mai întâi de toate, eu n-am fost prieten de șpriț cu nimeni. N-am avut chestiile astea cu șprițul și cu restaurantele și asta va pot spune toți colegii mei, care mai sunt în viață. Nu cred că în toată viața mea am băut mai mult de cinci sticle cu vin. În al doilea rând, pe Pomohaci l-am întâlnit atunci pentru prima dată și cred și ultima. De unde până unde mare prietenie?!”, a răbufnit actorul pe Facebook.

Realitatea îl poate contrazice pe ușor pe Florin Piersic, care s-a întâlnit cu Cristian Pomohaci și cu altă ocazie. Fostul preot, caterisit în octombrie 2017 după ce a fost acuzat de relații nefirești cu minori, s-a fotografiat alături de marele actor în 30 iulie 2019 și îl considera membru al familiei lui.

Florin Piersic i-a criticat pe jurnaliștii care au scris că e prieten sau tovarăș de pahar cu Cristian Pomohaci, explicând că el se fotografiază cu oricine îi cere acest lucru. „N-am spus nimănui lasă-mă în pace. Și ce-i cu asta?! Ce să fac, să îi cer cazier judiciar lui Pomohaci înainte să accept să fac o fotografie cu el?! Să-l întreb înainte dacă este un mare om sau un dezaxat? Cât de ridicol poate fi? (...) Sunteți ca niște hiene, disperați să răspândiți vești că sunt bolnav, eventual că sunt pe moarte”, mai spune actorul.