Florin Salam, acuzații grave la adresa medicilor de la Matei Balș! Manelistul a chemat toate televiziunile. Ce a transmis în direct5Foto1Video© cancan.ro

Florin Salam, acuzații grave la adresa medicilor de la Matei Balș! Manelistul a chemat toate televiziunile. Ce a transmis în direct

, 8 știri, 142 vizualizări

Manelistul spune că fratele său este intubat și că unii medici l-au informat că multe dintre organele vitale i-au cedat. Fratele lui Florin Salam este de două săptămâni internat cu Covid-19 la Institutul de Boli Infecțioase ”Matei Balș”Balș”Balș”, din Capitală. Rudele sunt extrem de nemulțumite că doctorii refuză să comunice cu ele și nu știu exact în ce stare se află fratele artistului.

Florin Salam a chemat joi televiziunile, într-un apel disperat pentru a atrage atenția medicilor.

”Nu aș fi făcut acest gest să chem toate televiziunile, dar n-avem încotro. Pur și simplu, suntem disperați pentru că nu comunică nimeni cu noi. Noi întrebăm, avem un pacient bolnav, este normal să vrem să știm starea lui, suntem familia, sunt copiii lui, suntem frații lui. Ce putem să facem?! Să stăm cu mâinile în sân până ne zic că gata, este în ultima fază?! Indiferent de situație, trebuie să știm ce se întâmplă cu el, este durerea noastră”, a declarat Florin Salam presei.

Se pare că în urmă cu două săptămâni, fratele manelistului a început să se simtă rău. Familia a chemat o ambulanță privată, care l-a transferat la Spitalul Floreasca, unde a fost internat timp de 3 zile. Se pare că în timpul șederii la Floreasca, pacientul a început să se simtă mai bine, deși a fost depistat cu pneumonie. La testele rapide Covid-19, bărbatul a ieșit negativ.