Florin Talpan revendică încă o victorie în războiul cu FCSB și cere recompensă: Avocatul lui Becali a pierdut din nou în fața mea4Foto© stirileprotv.ro

Florin Talpan revendică încă o victorie în războiul cu FCSB și cere recompensă: Avocatul lui Becali a pierdut din nou în fața mea

, 5 știri, 19 vizualizări

"O nouă victorie a mea în instanță! Avocatul lui Becali a pierdut din nou în fața mea, în încercarea de a ne anula sau decădea mărcile aflate în patrimoniul Clubului Sportiv al Armatei Steaua BucureștiBucureștiBucurești! Am muncit că de obicei foarte mult, și am satisfacția că instanța mi-a dat dreptate!

În loc să fiu recompensat pentru toate reușitele mele, mi s-a luat din salariu și cu toate acestea, am găsit puterea să lupt mai departe! Sunt mândru de muncă mea și de eforturile pe care le-am făcut!

Este inadmisibil ca eu să am rezultate remarcabile iar conducerea Ministerului Apărării Naționale să nu mă aprecieze și să nu îmi acorde sporul integral pentru lucrări de excepție, spor pe care îl merit, deoarece am câștigat dosare foarte grele și am păstrat în patrimoniul Clubului Sportiv al Armatei marca Steaua București, numele Steaua București și palmaresul echipei de fotbal!