Florinel Coman are dosar penal! Vedeta lui Becali a fost prinsă la volan fără carnet, cu 165 km pe oră10Foto© antena3.ro

Florinel Coman are dosar penal! Vedeta lui Becali a fost prinsă la volan fără carnet, cu 165 km pe oră

, 23 știri, 56 vizualizări

Internaționalul Florinel Coman, 22 de ani, a fost înregistrat de aparatul radar gonind cu o viteză de 165 de kilometri pe oră pe „Autostrada Soarelui”, notează Gazeta Sporturilor, care citează Antena 3. Oprit de polițiști, jucătorul de la FCSB nu a prezentat un permis de conducere valabil. Gigi Becali susține că fotbalistul ar avea un carnet obținut în Ucraina.

Coman, de loc din Brăila, se afla la volanul unei mașini în drum spre București, iar în momentul în care a fost oprit de polițiști, pentru depășirea vitezei legale, și i s-au cerut actele, nu a prezentat un permis valabil.

„La data de 22.02.2021, în jurul orei 17:25, pe A2, km 75, sensul Constanța către București, a fost înregistrat de aparatul radar, circulând cu viteza de 165 km /h autoturismul marca …. cu nr . …. În autoturism se aflau două persoane, iar în urma stabilirii identității, conducătorului auto s-a stabilit că se numește Coman Florinel Teodor, de 22 ani, din municipiul Brăila, fotbalist”, se prezizează în comunicatul poliției.