Focar de coronavirus la Șantierul Naval Damen Galați5Foto© hotnews.ro

Focar de coronavirus la Șantierul Naval Damen Galați

, 23 știri, 31 vizualizări

Peste 40 de salariați ai Șantierului Naval Damen GalațiGalațiGalați au fost depistați cu COVID-19. Conducerea companiei a impus o serie de reguli stricte, iar persoanele care au intrat în contact cu cei infectați au fost izolate, relatează Mediafax.

41 de cazuri de COVID-19 au fost înregistrate la Șantierul Naval Damen Galați în ultimele opt zile. Dintre acestea, 35 de persoane sunt de pe șantier, iar celelalte lucrează la subcontractorii companiei.

„De la ȋnceputul săptămânii 26 și până ȋn prezent, pe platforma Șantierului Naval Damen Galați s-a ȋnregistrat un număr de 41 cazuri noi de infecție cu noul coronavirus. Este vorba despre 35 de angajați ai șantierului și 6 angajați ai subcontractorilor, 3 dintre cazuri fiind vindecate. Ȋn toate aceste cazuri, am identificat contacții acestor persoane asigurând intrarea lor ȋn auto-izolare și am dezinfectat spațiile/facilitățile ȋn care aceștia și-au desfășurat recent activitatea”, au anunțat, la solicitarea MEDIAFAX, reprezentanții Damen Galați.