Focuri de armă pentru oprirea unui buldoexcavator care a încercat să rănească polițiștii, în Teleorman© stirileprotv.ro

Focuri de armă pentru oprirea unui buldoexcavator care a încercat să rănească polițiștii, în Teleorman

, 5 știri, 53 vizualizări

Șoferul buldoexcavatorului care a fost urmărit de polițiști, după ce a distrus mai multe culturi de mazăre, a încercat să lovească autospeciale de Poliție și nu a putut fi oprit nici când s-a tras cu arma spre anvelopele autovehiculului, s-a prezentat singur la Poliția Alexandria, informează, luni, IPJ Teleorman.

„Bărbatul s-a prezentat la sediul Poliției Municipiului Alexandria (bărbat în vârstă de 57 de ani, din Alexandria). A fost testat cu aparatele alcooltest și drugtest, rezultatele indicând faptul că nu se află sub influența alcoolului/substanțelor interzise. În continuare, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea întregii activități infracționale, urmând ca bărbatul să fie audiat", precizează IPJ Teleorman.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Teleorman au anunțat că polițiștii din Alexandria au fost sesizați duminică seară, de către un bărbat din localitate, cu privire la faptul că o persoană care conduce haotic un buldoexcavator i-a distrus culturile de mazăre.