Fostul episcop de Huși, reținut de procurorii ieșeni pentru abuz sexual18Foto© bzi.ro

Fostul episcop de Huși, reținut de procurorii ieșeni pentru abuz sexual

, 57 știri, 61 vizualizări

Ex-episcopul de Huși, Corneliu Onilă, cunoscut drept Corneliu „Bârlădeanul”, a fost adus joi la Iași. Acesta a fost citat în dosarul intitulat generic „Sex în chilie” de către procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iași. Avocatul Liviu Bran susține că fostul episcop, clientul său, a fost reținut pentru 24 de ore pentru agresiune sexuală.

Procurorii l-au citat pe fostul episcop de Huși, Corneliu Onilă, zis „Bârlădeanul”, pentru a se prezenta joi după-amiază la sediul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iași. Acesta a venit joi, în jurul orei 14:00, la sediul Parchetului ieșean, el urmând a fi audiat în dosarul intitulat generic „Sex în chilie”. Surse judiciare afirmă că anchetatorii ieșeni urmează să îl rețină pe Corneliu Onilă.

Amintim că, în urmă cu câteva luni, procurorii ieșeni au redeschis unul dintre cele mai incendiare dosare pe care le-au avut în ultimii ani. Dosarul intitulat generic „Sex în chilie”, în care fostul episcop de la Huși, Corneliu Onilă, a intrat în atenția anchetatorilor, a fost redeschis după ce în spațiul public au apărut informații că unele probe nu s-ar fi aflat în posesia procurorilor într-o primă fază.