Fostul scrimer Mihai Covaliu a fost reales președinte al Comitetului Olimpic și Sportiv Român5Foto© libertatea.ro

Fostul scrimer Mihai Covaliu a fost reales președinte al Comitetului Olimpic și Sportiv Român

, 8 știri, 30 vizualizări

Fostul scrimer Mihai Covaliu a fost reales, joi, președinte al Comitetului Olimpic și Sportiv Român, fiind singurul candidat pentru această funcție în cadrul Adunării Generale de alegeri a COSR. Mihai Covaliu, 42 de ani, se află la al doilea mandat de președinte al Comitetului Olimpic și Sportiv Român. El a fost ales cu 203 voturi din cei 204 de membri prezenți la AG de la Izvorani.

Cele trei funcții de vicepreședinte al COSR vor fi ocupate pentru următorii patru ani de Camelia Potec (președinte al Federației Române de Natație și Pentatlon Modern) – 170 voturi, Elisabeta Lipă (președinte al Federației Române de Canotaj) – 146 voturi și Alexandru Dedu (președinte al Federației Române de Handbal) – 155 voturi. Cei trei au fost singurii candidați pentru aceste funcții.

Pentru funcția de secretar general a fost propus de președintele COSR, Mihai Covaliu, fostul președinte al clubului Steaua, George Boroi, care a ocupat același post în ultimii patru ani și care a fost reales cu unanimitate. Dan Manolescu a fost ales ca trezorier.