Fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu, după o discuție cu Dăncilă: Trebuie să ne unim forțele6Foto© realitatea.net

Fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu, după o discuție cu Dăncilă: Trebuie să ne unim forțele

, 12 știri, 42 vizualizări

"Astăzi m-am întâlnit cu Viorica Dăncilă. Am discutat cu președintele PSD despre situația partidului. Despre trădări, trădători și complicități. Am analizat împreună care sunt adversarii PSD și care sunt posibilii aliați. Și am înțeles amândoi că suntem înconjurați de dușmani fără milă și lipsiți de scrupule. Fiecare dintre aceștia dorind să rupă PSD în bucățele. Sunt chiar ajutați să facă asta.

A fost o discuție între patru ochi în care s-au tras multe concluzii. Cea mai importantă este aceea că trebuie să ne unim cu toții forțele. Acum, la greu!", a scris Codrin Ștefănescu vineri seara, pe Facebook.

Codrin Ștefănescu, fost secretar general al PSD în perioada când partidul era condus de Liviu Dragnea, a candidat la congresul PSD din 29 iunie pentru aceeași funcție, însă a fost devansat atunci clar de către Mihai Fifor. El declara la finalul congresului că actuala conducere aleasă a partidului are o sarcină foarte grea, pentru că trebuie "să îi împace pe toți" membrii formațiunii.