Fostul șeful al Direcției Anticorupție din Ministerul de Interne Cătălin Ioniță, pus pe liber. Iohannis a semnat decretul2Foto© libertatea.ro

Fostul șeful al Direcției Anticorupție din Ministerul de Interne Cătălin Ioniță, pus pe liber. Iohannis a semnat decretul

, 6 știri, 170 vizualizări

Administrația Prezidențială a anunțat, vineri, că președintele Klaus Iohannis a semnat "decretul privind încetarea raporturilor de serviciu ale domnului chestor principal de poliție Ioniță Alexandru-Cătălin din Ministerul Afacerilor Interne".

În 26 august, directorul general al Direcției Generale Anticorupție din MAI Cătălin Ioniță a fost eliberat din funcție, întrucât nu mai deținea autorizația de acces la informații clasificate din partea Oficiului Registrul Național al Informațiilor Secrete de Stat, necesară exercitării funcției.

"Directorul general al Direcției Generale Anticorupție a fost eliberat din funcție, întrucât nu mai deține autorizația de acces la informații clasificate din partea Oficiului Registrul Național al Informațiilor Secrete de Stat, necesară exercitării funcției. În prezent, ofițerul este pus la dispoziția Ministerului Afacerilor Interne în vederea stabilirii altor atribuții profesionale", anunța atunci MAI.