Fotbal: Mihai Bălașa (U Craiova) - Cu siguranță în 2020 va veni un trofeu la Craiova2Foto1Video© agerpres.ro

Fotbal: Mihai Bălașa (U Craiova) - Cu siguranță în 2020 va veni un trofeu la Craiova

, 4 știri, 16 vizualizări

Fotbalistul echipei Universitatea Craiova, Mihai Bălașa, a declarat într-un interviu publicat, luni, pe site-ul oficial al clubului, că în anul următor cu siguranță formația sa va câștiga un trofeu. "2019 a fost unul foarte bun pentru mine, chiar dacă am trecut și prin momente mai puțin bune. A fost un an reușit și sper ca 2020 să fie cel puțin la fel ca acesta.

A fost un an bun, atât pe plan sportiv, cât și pe plan personal. Mă bucur mult că am devenit tată. Nu prea e meseria mea să dau goluri, dar mă bucur când reușesc pentru că îmi ajut echipa. Îmi doream să marchez un gol decisiv, pentru că nu mai marcasem și am făcut-o cu FC Voluntari. Mă bucur că a venit într-un moment greu pentru noi.

Sper să terminăm cât mai sus în clasament și să ne îndeplinim obiectivul. Cu siguranță în 2020 va veni un trofeu la Craiova", a spus fundașul. Mihai Bălașa a recunoscut că la începutul anului 2019 nu se gândea că va ajunge să evolueze în tricoul Universității Craiova după ce evoluase timp de doi ani și jumătate la FCSB.