Fotbal: Nicio echipă nu a câștigat Liga Campionilor în noiembrie, avertizează antrenorul formației PSG2Foto© agerpres.ro

Fotbal: Nicio echipă nu a câștigat Liga Campionilor în noiembrie, avertizează antrenorul formației PSG

, 6 știri, 12 vizualizări

Antrenorul echipei franceze de fotbal Paris Saint-Germain, Thomas Tuchel, a declarat, marți, într-o conferință de presă, că nicio echipă nu a câștigat Liga Campionilor în noiembrie și a făcut apel la jucătorii săi să își păstreze modestia, chiar dacă formația pariziană are un parcurs perfect în Champions League. ''Suntem în noiembrie!

Nici Real Madrid sau altă formație, nicio echipă nu a câștigat Liga Campionilor în noiembrie sau în decembrie. Din acest motiv trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ, să rămânem modești și să nu ne gândim la asta. Pentru noi, provocarea este să terminăm primii în grupă'', a declarat Tuchel, citat de agențiile internaționale de presă.

PSG se va califica în optimile de finală ale Ligii Campionilor dacă va câștiga miercuri pe Parc des Princes cu FC Bruges, dar parizienii au ratat calificarea în sferturi în ultimele trei sezoane. Tuchel va putea conta pe mijlocașul italian Marco Verratti, care a fost accidentat și nu a jucat în meciul cu Dijon, care a adus campioanei a treia înfrângere în acest sezon în Ligue 1.