Fotbal: Universitatea Craiova a încheiat contractul cu antrenorul Corneliu Papură10Foto© romaniatv.net

Fotbal: Universitatea Craiova a încheiat contractul cu antrenorul Corneliu Papură

, 26 știri, 29 vizualizări

Gruparea Universitatea Craiova a încheiat în urmă cu o săptămână contractul cu antrenorul Corneliu Papură, dar a preferat să țină informația confidențială, "pentru a nu perturba activitatea clubului". "În urmă cu aproape o săptămână, clubul Universitatea Craiova a încheiat în mod amiabil relațiile contractuale cu antrenorul principal Corneliu Papură.

Pentru a nu perturba activitatea clubului, am preferat să ținem această informație confidențială", se arată într-un comunicat al clubului difuzat joi pe site-ul oficial al clubului. Clubul oltean precizează că în acest moment caută un înlocuitor pentru Corneliu Papură: "În acest moment suntem în procedura pentru desemnarea unui nou antrenor principal și sperăm că vom lua cea mai bună decizie.

Pentru a evita eventualele speculații din partea presei, facem precizarea că modul nostru de lucru nu presupune negocierea cu mai mulți antrenori în același timp". Corneliu Papură, 46 de ani, îl înlocuise pe Victor Pițurcă în funcția de antrenor al echipei oltene la începutul acestui an, după ce fostul selecționer și-a reziliat contractul.