FOTO Meciul Oțelul - Universitatea Craiova, în pericol de amânare - Cum arată stadionul din Galați7Foto© sport.hotnews.ro

FOTO Meciul Oțelul - Universitatea Craiova, în pericol de amânare - Cum arată stadionul din Galați

, 9 știri, 19 vizualizări

Oțelul Galați joacă pe teren propriu duelul din etapa cu numărul 17 a Superligii României. Gălățenii sunt neînvinși în ultimele cinci meciuri consecutive, patru în campionat și unul în Cupa României cu FCSB, scor 1-1. Oțelul vine însă după victoria cu UTA Arad din deplasare, scor 4-2, iar pe teren propriu nu a încasat niciodată mai mult de un gol.

De cealaltă parte, oltenii au trei meciuri consecutive fără înfrângere, două în campionat și unul în Cupă și vin după victoria cu Dinamo, scor 1-0. Echipa lui Petev nu a reușit să înscrie mai mult de un gol în meciurile disputate în deplasare, iar în acest sezon în campionat are doar două victorii în meciurile jucate pe terenul adversarelor.

Universitatea Craiova se află pe locul 4 în clasament, având 26 de puncte, în timp ce Oțelul se află pe locul 8, cu 20 de puncte. Meciul tur s-a încheiat cu o remiză albă între cele două echipe.