FRF va sesiza UEFA după declarațiile șocante ale selecționerului Norvegiei la adresa copiilor români. Anunțul făcut de Răzvan Burleanu3Foto© sport.ro

FRF va sesiza UEFA după declarațiile șocante ale selecționerului Norvegiei la adresa copiilor români. Anunțul făcut de Răzvan Burleanu

, 6 știri, 18 vizualizări

Președintele FRF spune că oficialii de la Casa Fotbalului au rămas umiți la declarațiile lui Lagerback. Într-un interviu acordat cu câteva minute înaintea partidei, Burleanu a anunțat că va sesiza UEFA în legătură cu declarația insultătoare a tehnicianului nordic.

„Am rămas și noi uimiți de reacția lor. Noi considerăm că este o insultă adusă copiilor noștri, de altfel vom și informa delegatul UEFA asupra acestei declarații. Selecționerul Norvegiei greșește când consideră că poporul român este unul rasist sau xenofob, confundă țările probabil”, a declarat Burleanu, conform DigiSport.

Înainte de meci, presa norvegiană a scris că noridicii au de gând să iasă de pe teren dacă cei 30.000 de copii vor avea un comportament cu tentă rasistă în timpul partidei România – Norvegia. UEFA ne-a păsuit și a acceptat să aducem copiii pe Arena Națională, după ce ne-a suspendat în urma indicentelor rasiste din timpul partidei România – Spania 1-2.