Gabriel Tamaș a dispărut în București5Foto© sport.ro

Gabriel Tamaș a dispărut în București

, 13 știri, 42 vizualizări

Gabriel Tamaș (35 de ani) și-a prelungit recent contractul cu Hapoel Haifa, gruparea alături de care a cucerit și Cupa în Israel. Fundașul român a trecut peste incidentul în care a fost implicat în urmă cu câteva luni, când a fost prins conducând cu peste 200 de km/h în Israel, lucru care i-a adus câteva zile de arest la domiciliu. Acum, staff-ul lui Hapoel Haifa l-a dat dispărut pe internaționalul român.

Hapoel Haifa se află, în aceste zile, în România, unde urmează să dispute o partidă amicală cu Rapid. Jucătorii au primit liber de la antrenor și au ieșit în oraș, la un local de pe Șoseaua Nordului. Aceștia s-au întors în camerele lor, iar Tamaș ar fi rămas în oraș. În dimineața de duminică, reprezentanții clubului au încercat, conform presei din Israel, să-l contacteze pe fundașul român, dar acesta nu a putut fi găsit.

Patronul echipei, Yoav Katz, a reacționat cu privire la acest incident, după ce i-a mai acordat o șansă lui Gabriel Tamaș: ”Momentan vizitez Bucureștiul, nu sunt la antrenament. Am auzit de situație, mă voi duce acolo și vom examina situația”, a spus patronul lui Hapoel Haifa.