Gabriela Firea este consternată, după atacul putătorului de cuvânt al BOR: nu te aștepți ca un om al Biserici să fie atât de nedrept4Foto© libertatea.ro

Gabriela Firea este consternată, după atacul putătorului de cuvânt al BOR: nu te aștepți ca un om al Biserici să fie atât de nedrept

, 6 știri, 105 vizualizări

Primarul Voluntariului îi cere Patriarhului Daniel să intervină după o postare făcută pe Facebook de Vasile Bănescu, despre care Pandele crede că se referă la soția sa, în contextul dezvăluirilor despre azilele groazei” din Ilfov.

„Am citit postarea purtătorului de cuvânt al Bisericii Ortodoxe, credeți-mă am crezut că este postarea unui membru USR. Îmi aduc aminte când Gabriela Firea era primarul general al Capitalei și în litera și spiritul legii erau aprobate fonduri pentru bisericilor, fonduri pentru construirea catedralei Mântuirii Neamului, se lansase că nouă ne plac spațiile mici.

Haștagiștii nu știau ce să îi facă Gabrielei, iar USR-ul își rupeau hainele de pe ei în consiliul general și pe la televizoare spunând că nu trebuie dați bani la biserică”, a declarat joi seara la România TV, Florentin Pandele, scrie Hotnews.