Gabriela Firea îl dă în judecată pe Andrei Caramitru2Foto© bzi.ro

Gabriela Firea îl dă în judecată pe Andrei Caramitru

, 11 știri, 24 vizualizări

Gabriela Firea a anuntat ca il va actiona in instanta pe Andrei Caramitru pentru calomniile pe care acesta le-a lansat in spatiul public prin intermediul unei retele de socializare, in legatura cu o presupusa implicare a Primarului General in interzicerea platformelor de ride-sharing si favorizare a “mafiei taxiurilor din Voluntari”.

"Dincolo de limbajul suburban folosit de dl. Caramitru, care insa este in deplina consonanta cu modul de actiune politica a reprezentantilor USR (Ura Sufoca Romania), sunt revoltata de lejeritatea cu care sunt colportate informatii total false referitoare la mine si la sotul meu. Nu am interzis Uber si nicio alta platforma, nu intentionez sa fac acest lucru si, oricum, reglementarea acestei activitati este apanajul guvernului, care de altfel a si anuntat ca lucreaza la elaborarea unui act normativ in acest sens.

Pe de alta parte, nici eu si nici sotul meu nu suntem implicati in niciun fel de activitati comerciale in general, prin urmare nici de transport de persoane, astfel incat este exclus sa avem orice beneficiu patrimonial direct sau indirect de pe urma interzicerii sau reglementarii aplicatiilor de tip Uber. Prin urmare, atat eu cat si sotul meu am decis sa il actionam in judecata pe numitul Andrei Caramitru, intrucat calea legala este singura prin care putem impiedica raspandirea unor astfel de calomnii”, a declarat Gabriela Firea.