Gala Wall-Street.ro 2019: Castigatorii celor 30 de ani de capitalism6Foto© wall-street.ro

Gala Wall-Street.ro 2019: Castigatorii celor 30 de ani de capitalism

, 8 știri, 9 vizualizări

♦ Gala ZF, cel mai important eveniment de business al anului, marchează anul acesta pe 21 noiembrie 2019 aniversarea a 30 de ani de business în România, ani care au „creionat“ trei generații de antreprenori ♦ Vom încerca să răspundem împreună la întrebările pentru viitor: cine duce România mai departe și care este viitorul Europei Centrale și de Est? ♦ Cum arăta peisajul de business anul trecut, la cea mai recentă gală ZF?

Adrian Wooldridge, editorialist de top la prestigioasa revistă The Eco­nomist, a fost capul de afiș al galei ZF din 2018, unde a vorbit în fața a peste 800 de oameni din mediul de business. Gala de anul trecut a marcat 20 de ani de existență a Ziarului Financiar.

„Cea mai importantă lecție pe care am învățat-o este că nu există nicio siguranță pentru viitor. Nimeni nu credea că pot veni oameni de nicăieri, care să ajungă giganții globali de mâine. Lumea oferă oportunități imense pentru piețele emergente, inclusiv în Europa de Est“, spunea anul trecut Adrian Wool­dridge.