Gaz Metan - Dinamo: ”Câinii” au pierdut ultimele trei deplasări la Mediaș5Foto© sport.ro

Gaz Metan - Dinamo: ”Câinii” au pierdut ultimele trei deplasări la Mediaș

, 16 știri, 15 vizualizări

Medieșenii au pierdut în prima rundă la Voluntari, scor 1-2, apoi s-au impus în următoarele două cu FC Argeș, 2-0 acasă, și Poli Iași, 4-1, în deplasare. Dinamo a început cu o remiză, 1-1 acasă, cu Hermannstadt, apoi a pierdut la Chindia Târgoviște, scor 0-1, iar în ultima rundă a remizat în Ștefan cel Mare, 1-1 cu FC Botoșani.

În ultimele sezoane, ”câinii roșii” au avut probleme atunci când au întâlnit formația ardeleană. În precedentele 6 ”directe”, bucureștenii s-au impus doar de două ori și au remizat o dată, iar ultimele 3 deplasări la Mediaș au consemnat tot atâtea înfrângeri. Gazdele partidei de azi pot aborda disputa cu încredere, nu doar datorită victoriilor din etapele 2 și 3 ale noului sezon, ci și pentru că au marcat în 10 din ultimele 11 meciuri cu Dinamo de pe teren propriu.

Dar statistica mai indică un lucru interesant: în 8 din cele 11 întâlniri menționate, ambele formații au reușit să marcheze, iar în 9 dintre acestea s-au înscris cel puțin 3 goluri. În sezonul curent, Gazul a dat gol în fiecare etapă, în vreme ce Dinamo a primit gol în fiecare etapă.