Gaz Metan Mediaș - Astra Giurgiu este azi, de la 18:00. Reușește Dan Alexa o nouă victorie în Liga 1?3Foto1Video© gsp.ro

Gaz Metan Mediaș - Astra Giurgiu este azi, de la 18:00. Reușește Dan Alexa o nouă victorie în Liga 1?

, 14 știri, 12 vizualizări

Gaz Metan Mediaș - Astra Giurgiu, de la 18:00

Primul meci al zilei de sâmbătă, 10 august, din etapa a cincea a Ligii 1, va fi pe stadionul din Mediaș între Gaz Metan și Astra Giurgiu. Cele două formații se vor întâlni la ora 18:00, după șase luni de la ultima partidă (1.02.2019), atunci când meciul s-a încheiat la egalitate, 1-1.

Gaz Metan vine după o nouă remiză în campionat. În etapa a patra, în deplasare cu FC Botoșani, medieșenii au încheiat 1-1, și au înregistrat, până acum, în noul sezon, trei rezultate de egalitate și o victorie, adunând șase puncte și ocupă locul șapte, în timp ce, adversara de sâmbătă, Astra, vine după o victorie importantă. Formația pregătită de tehnicianul Dan Alexa s-a impus în fața vicecampioanei României, FCSB, scor 2-1.

"Îi mulțumesc domnului Niculae, pentru că el m-a întors din drum. Steaua (n.red. - FCSB) are individualități bune, are jucători care fac diferența. Cred că am controlat jocul din punct de vedere tactic, în a doua repriză am fost echipa mai bună. Îmi felicit echipa. E o victorie importantă și trebuie să rămâen modești, pentru că avem un program infernal", a spua Dan Alexa, la finalul meciului câștigat în fața FCSB-ului.