Gent - Viitorul | De ce nu e televizat meciul: "Ne întoarcem în timp și putem 'vedea' meciul doar la Radio România Actualități"© romaniatv.net

Gent - Viitorul | De ce nu e televizat meciul: "Ne întoarcem în timp și putem 'vedea' meciul doar la Radio România Actualități"

, 5 știri, 16 vizualizări

"Gent - Viitorul nu se vede la TV în România. TVR a renunțat la această transmisie cu două zile înainte de meci din motive de preț ridicat, 25.000 de euro + TVA. Din cauza timpului scurt de promovare a returului din 1 august, luat deja de TVR, nicio altă televiziune nu a preluat drepturile pentru turul de astăzi.

«Regele» nu va putea fi încurajat de fanii săi decât de la stadionul din Gent. Noi ne întoarcem în timp și putem «vedea» meciul doar la Radio România Actualități", a spus, conform gsp.ro, Dana Iancu, cea care deține o agenție ce cumpără drepturi TV.

"Suntem fericiți că jucăm din nou în Europa. Sperăm să o facem mai bine decât în urmă cu trei ani, pentru că am căpătat multă experiență. Suntem în formă, am început foarte bine sezonul. Va fi o dublă deschisă, pentru că ambele echipa joacă fotbal. Sper ca noi să trecem turul", a spus Gică Hagi la conferința de presă.