George Simion ramane fara lideri de organizatii in tara, chiar inainte de alegerile locale5Foto© cotidianul.ro

George Simion ramane fara lideri de organizatii in tara, chiar inainte de alegerile locale

, 5 știri, 136 vizualizări

Liderul PNL Mehedinți, Virgil Popescu, a anunțat că 15 organizații ale AUR Mehedinți s-au alăturat liberalilor mehedințeni. Într-un mesaj postat pe Facebook, Virgil Popescu le-a mulțumit celor care au făcut acest pas.

„Organizația PNL Mehedinți este de astăzi și mai puternică! Peste 15 organizații ale AUR Mehedinți s-au alăturat echipei noastre, alături de fostul președinte AUR Mehedinți George Ganțu, care va fi vicepreședintele PNL Mehedinți.  Orice demascare a falsului patriotism promovat de George Simion, trompeta putinistă, este de bun augur pentru români, pentru mehedințeni. Asta au făcut astăzi colegii care ni s-au alăturat: au arătat, prin decizia lor politică de a se alătura PNL, că la AUR totul este o minciună, că servesc interesele Rusiei”, a scris joi, pe Facebook, liderul PNL Mehedinți.

Virgil Popescu a vorbit despre resorturile din spatele alăturării celor 15 organizații AUR:

„Nu s-au lăsat intimidați de trompeta putinistă, George Simion, care a venit în județul Mehedinți să înfiereze cu mânie proletară decizia lor și pe PNL. Cei de la AUR au trădat patriotismul, pe români. Pentru că nu poate fi numit patriot cineva care este declarat indezirabil de frații noștri de peste Prut, din Republica Moldova.