Germania are capacitatea de a trata singură toți pacienții cu COVID-19 din lume, în stare gravă. Măsuri extraordinare luate la Berlin5Foto© adevarul.ro

Germania are capacitatea de a trata singură toți pacienții cu COVID-19 din lume, în stare gravă. Măsuri extraordinare luate la Berlin

, 12 știri, 54 vizualizări

În 49 de cazuri este vorba despre importul de COVID-19 (Italia, Marea Britanie, Franța, Elveția, Ucraina, Rusia, România, Germania și Cehia). În 100 de cazuri vorbim de transmitere locală (Chișinău, Hîncești, Căușeni, Ștefan Vodă, Ialoveni, Sîngerei, Anenii Noi, Soroca, Soldănești; Cantemir, Rîșcani, Căușeni, Strășeni și regiunea transnistreană - 6 cazuri.

La spitalul „Toma Ciorbă” sunt internați 123 pacienți, printre care 25 pacienți în stare gravă, gravitate medie - 73 de pacienți, stare satisfăcătoare - 25 persoane.

La spitalul de boli contagioase pentru copii sunt internați opt minori, dar și doi adulți. În cazul a patru persoane este vorba despre stare de gravitate medie, iar alte șase persoane sunt în stare satisfăcătoare.