Gheorghe Dijmărescu a murit. Nu este cunoscută cauza decesului3Foto© observatornews.ro

Gheorghe Dijmărescu a murit. Nu este cunoscută cauza decesului

, 5 știri, 82 vizualizări

Gheorghe Dijmărescu, considerat de mulți cel mai mare alpinist român, a încetat din viață la 59 de ani. Deocamdată, nu se știe care este cauza decesului. Originar din județul Gorj, el a înregistrat cele mai mari performanțe în alpinism – a urcat de nouă ori la rând în punctul geografic cel mai înalt al planetei, vârful Everest care se află la 8.848 metri înălțime.

Gheorghe Dijmărescu, considerat cel mai mare alpinist român din toate timpurile, a părăsit această lume la vârsta de 59 de ani. Decesul a survenit în timp ce se afla în Statele Unite și, momentan, nu s-a aflat din ce cauză a murit. Vestea a fost făcută pe Facebook de Claudiu Fiu, vicepreședintele Asociației Județene a Vânătorilor și Pescarilor Gorj.

“Dumnezeu să-l odihnească în pace, sincere condoleanțe familiei și pietenii să păstreze memoriile frumoase ale acestui suflet energetic și luptător”, “Drum lin spre cer, Gică”, “Se duc valorile și rămân ciurucurile! Dumnezeu să-l odihnească!” sunt trei dintre comentariile strânse de postarea de mai jos a vicepreședintelui Asociației Județene a Vânătorilor și Pescarilor din Gorj.