Gheorghe Dincă și-a mângâiat avocatul după ce a făcut o criză de nervi4Foto© observator.tv

Gheorghe Dincă și-a mângâiat avocatul după ce a făcut o criză de nervi

, 13 știri, 13 vizualizări

„Din cauza unui incident major, s-a intrerupt interogatoriul lui Dincă. Am fost nevoit să invederez procurorului de caz faptul că avocatul din oficiu a părăsit de mai multe ori și mai multe minute camera de anchetă, fără să anunțe unde se duce și ce face, creând vicii de procedură și lăsând inculpatul neasistat.

Nu cred că nimeni dorește ca ancheta să fie aruncată pe apa Sâmbetei pe vicii de procedură că nu iși face treaba domnul avocat din oficiu. A trebuit să se intrerupă ancheta, să verifice procurorul de câte ori a plecat, câte minute l-a lăsat fără asistență juridică obligatorie”, a declarat avocatul familiei Luizei, Tonel Pop, prezent la audierea lui Gheorghe Dincă de la IGPR.

Tonel Pop spune că avocatul lui Dincă, Lascoschi Claudio, a făcut și o criză.

„S-a închis ancheta. De asemenea, domnul avocat din oficiu al lui Dincă a făcut o criză de nervi, a început să tremure. La care domnul Dincă l-a mângaiat și l-a ținut de mâini. Am fost nevoiți să întrerupem ancheta, se va viziona caseta. (...) Este posibil ca procurorul de caz să nu fi observat plecarea repetată a domnului Lascoschi lăsându-l fără asistență în timpul audierii, pentru că procurorul are foarte multe hârtii și iși notează foarte atent și vorbește cu inculpatul, nu cu avocatul”, mai spune Pop.