Gheorghe Hagi și Nadia Comăneci, în Comisia pentru construcția grădinițelor cu profil sportiv, proiect de care este interesat Țiriac© economie.hotnews.ro

Gheorghe Hagi și Nadia Comăneci, în Comisia pentru construcția grădinițelor cu profil sportiv, proiect de care este interesat Țiriac

, 4 știri, 37 vizualizări

Liderul PSD, Liviu Dragnea, președintele Camerei Deputaților, a anunțat joi că din comisia de selecție a aplicațiilor pentru programul guvernamental privind construirea de grădinițe sportive vor face parte mari nume ale sportului românesc și i-a menționat pe Gheorghe Hagi, Nadia Comăneci și Gheorghe Popescu.

"Vă mai dau un exemplu de un proiect care mie îmi e foarte drag, și anume, programul de construcție a 1.000 de grădinițe sportive. Cred că s-a publicat deja ordinul, după Paște se pot depune aplicațiile, se acordă un grant, adică o sumă nerambursabilă de până la 500.000 de euro.

Comisia care va aproba aceste proiecte este formată din niște oameni deosebiți și vorbim de Gică Hagi, de Nadia Comăneci, de Gică Popescu, de rectorul de la Universitatea de sport.