Gică Hagi: Generația de Aur e eliminată, e scoasă din fotbalul românesc3Foto© romaniatv.net

Gică Hagi: Generația de Aur e eliminată, e scoasă din fotbalul românesc

, 8 știri, 16 vizualizări

Hagi și-a expus opinia după meciul pierdut de Viitorul cu Astra, joi seară. ”Scuzele sunt scuze. Important e să simți. Eu asta am înțeles, că Hagi a făcut puține pentru fotbalul românesc. Dar eu sunt singurul jucător din România care a fost inclus în top 100 fotbaliști din istorie. Asta e. Pe mine m-au trimis la Ovidiu, la țară.

Probabil a deranjat acea performanță de la U21. Eu nu oblig pe nimeni, însă era doar o chestiune de invitație. Nu e obligat nimeni să facă ceva, dar să creeze ei o nouă generație. Generația de Aur e eliminată, e scoasă din horă, din fotbalul românesc!” , a explicat Gică Hagi la Look Plus, la finalul meciului.

De la tragerea la sorți a grupelor EURO 2020 au lipsit nume importante din fotbalul românesc, precum Gheorghe Hagi, Cristian Chivu sau Adrian Mutu. În schimb, fostul mare internațional Gheorghe Popescu, în prezent consilier onorific al prim-ministrului Ludovic Orban pentru pregătirea organizării EURO 2020, a luat parte la evenimentul de la Romexpo, de la finalul săptămânii trecute.