Gigi Becali anunță un program special pentru ajutorarea bătrânilor în timpul pandemiei de coronavirus. „Am o echipă care se ocupă de asta”© video.gsp.ro

Gigi Becali anunță un program special pentru ajutorarea bătrânilor în timpul pandemiei de coronavirus. „Am o echipă care se ocupă de asta”

, 5 știri, 141 vizualizări

Gigi Becali a anunțat că pe durata pandemiei de coronavirus este gata să facă mai multe donații și, totodată, să ajute cât mai mulți bătrâni care duc lipsa hranei. Patronul FCSB-ului a mai precizat că va furniza măști unităților medicale din Craiova și Caracal.

“Nu se poate așa ceva în spitale. Nici măști nu suntem în stare să avem? Mă duc acum să duc niște măști la Craiova și la Caracal. Mă sună bătrâni, că trebuie să le duc mâncare, oamenii nu au mâncare. Îmi e milă, ce să fac…Am o echipă care se ocupă de asta. Le dau bani și duc mâncare la oamenii bătrâni”, a spus Gigi Becali, la Pro X.

Gigi Becali așteaptă ca și alți oameni de afaceri să-i urmeze exemplul și să se implice financiar pentru a salva România de coronavirus.