Gigi Becali dă afară trei jucători. Pe doi dintre ei i-a trasferat în această vară© romaniatv.net

Gigi Becali dă afară trei jucători. Pe doi dintre ei i-a trasferat în această vară

, 4 știri, 21 vizualizări

Clubul de fotbal FCSB se va despărți în perioada următoare de jucătorii Alexandru Stan, Lukasz Gikiewicz și Ovidiu Marc, a anunțat, vineri, într-o conferință de presă, finanțatorul Gigi Becali.

“Vor pleca Alexandru Stan, polonezul (n.r. - Lukasz Gikiewicz) și Ovidiu Marc. Ei nu ma au ce să facă săracii. Bine, poate Stan o să stea la noi, o să îi dau să mănânce o pâine... o să se antreneze și el pe la bază pe acolo. Avem prea mulți jucători, mai ales dacă vin și doi fundași. Nici nu avem unde să îi punem, avem 31 sau 32. Sunt prea mulți, mai ales că revin Man, Gnohere și Nedelcu”, a spus finanțatorul.

Acesta a precizat că îi va transfera pe fundașii Alexandru Pașcanu și Adrian Rus: “Vor mai veni doi fundași centrali, Pașcanu și cu Rus. Să vedem. Am zis că dacă tot nu găsim fundași centrali, atunci ia să îi cresc pe ăștia doi, care sunt de națională. Eu nu mă mai bag nici la referințe de jucători, nici la formarea lotului… Dar să nu se creadă că dacă vrea Bogdan Vintilă cumpără el jucători. Nu, banii tot la mine rămân. Plus de asta are lot să câștige 15-20 de meciuri la rând”.