Gigi Becali, declarații șocante: „acă se duc o mie de bolnavi de coronavirus și se împărtășesc curat, după aceea mă duc și eu”2Foto© antenasport.ro

Gigi Becali, declarații șocante: „acă se duc o mie de bolnavi de coronavirus și se împărtășesc curat, după aceea mă duc și eu”

, 4 știri, 99 vizualizări

În vârstă de 61 de ani, Gigi Becali nu este de acord cu folosirea lingurițelor pe care oamenii să le aducă de acasă atunci când se împărtășesc. Iar recent, controversatul afacerist a făcut afirmații halucinante.

"Dacă se duc o mie de bolnavi de coronavirus și se împărtășesc curat, după aceea mă duc și eu. Dar nu cum a făcut Cataramă! Hristos nu îmbolnăvește! Hristos face omul sănătos", a declarat patronul clubului FCSB într-un interviu.

Controversatul afacerist din Pipera se numără printre persoanele publice din România care s-a alăturat în războiul purtat de cadrele medicale din țara noastră și autorități împotriva noului coronavirus. Patronul de la FCSB a făcut donații pentru mai multe unități medicale, iar Institutul de Boli Infecțioase "Matei Balș" este unul dintre ele.