Gigi Becali, înfuriat de gestul lui Radunovic și decizia lui Pintilii: Cum adică ai tu problemă personală?9Foto© sport.ro

Gigi Becali, înfuriat de gestul lui Radunovic și decizia lui Pintilii: Cum adică ai tu problemă personală?

, 14 știri, 102 vizualizări

Imediat după meciul de pe ”Ion Oblemenco”, Gigi Becali a vorbit și despre transferurile pregătite pentru următorul sezon. Chiar dacă patronul roș-albaștrilor a recunoscut că are mai multe nume pe listă, fotbaliști precum Denis Alibec, Philip Otele sau Louis Munteanu, Becali a declarat că nu a luat deocamdată legătura cu jucătorii respectivi.

Patronul roș-albaștrilor a declarat că va anunța numele jucătorilor pe care îi va transfera în vară în următoarele zile, însă a dezvăluit că printre cei care vor veni la FCSB este posibil să se afle și Florin Tănase.

Fostul căpitan al roș-albaștrilor a plecat de la FCSB în vara anului 2022, atunci când a decis să semneze cu Al Jazira. În prezent, Tănase evoluează la Al Okhdood. Anunțul făcut de Gigi Becali este surprinzător, mai ales că, recent, finanțatorul FCSB-ului declara că Tănase are mai multe oferte din zona Golfului și din Turcia.