Gigi Becali, nemultumit dupa 3-0 cu Hermannstadt3Foto© sport.ro

Gigi Becali, nemultumit dupa 3-0 cu Hermannstadt

, 10 știri, 26 vizualizări

“A fost meciul la discreția noastră, totuși am o mică nemulțumire, mai trebuia două-trei goluri în a doua repriză. O echipă mare nu lasă motoarele niciodată. Au lăsat motoarele. Sunt mulțumit că-l văd pe Florinel Coman că e fotbalist și mă încântă asta. Sunt mulțumit că a venit Mihai Pintilii și că nu o să mai avem niciun fel de problemă. Dar vreau atitudinea din primele 20 de minute până la final și să marcăm 5-7 goluri. Asta trebuie să fie Steaua, să nu dea nicio șansă adversarului”, a spus Becali.

El consideră că transferul lui Ioan Hora este cel mai reușit al FCSB din aceeastă iarnă. “Cred că din toate transferurile pe care le-am făcut, astea trei, Hora este cel mai reușit. Matei m-a dezamăgit”, a afirmat Gigi Becali.

Întrebat dacă mai există vreo noutate în ceea ce îl privește pe Iulian Cristea, Becali a răspuns: “Acum ce să ne mai intereseze pe noi? Că noi l-am avut pe Planic rezervă. Și am câștigat 3-0. E adevărat, acum nu mai dau 150, 100, eu când am vrut n-au vrut ei. Noi avem fundaș central. Filip, după opinia mea, e super fundaș central. Stă cu mingea la picior, frumos, zici că e Sergio Ramos. Nu avem nevoie de jucători. Poate Cristea, da, adevărat, l-aș vrea”.