Gigi Becali nu renunta la el! Cine poate fi numit antrenor chiar dupa meciul direct dintre FCSB si Voluntari6Foto© bzi.ro

Gigi Becali nu renunta la el! Cine poate fi numit antrenor chiar dupa meciul direct dintre FCSB si Voluntari

, 19 știri, 17 vizualizări

Gigi Becali nu renunta la varianta Cristiano Bergodi, pe care incearca sa-l numeasca „principal” la FCSB chiar dupa meciul din aceasta seara, cu FC Voluntari. A trecut mai bine de o saptamana de cand vicecampioana nu-si gaseste antrenor. Dupa ce-a fost refuzat de Catalin Anghel si Antonio Conceicao, Becali nu renunta la ideea de a-l readuce la FCSB pe Cristiano Bergodi!

Surse din cadrul formatiei ros-albastre au dezvaluit ca o noua runda de negocieri ar avea loc imediat dupa finalul meciului direct de la Pitesti, cu FC Voluntari, din aceasta seara. Italianul a vorbit despre lipsa de pe banca FCSB a unui antrenor cu experienta. „Ma mir ca inca nu au un antrenor in acest moment, dar cauta mereu. Ma mira pentru ca este o echipa care are sau nu are traditie, nu stiu.

E echipa domnului Becali... Cred ca sunt probleme acolo! Nu stiu, sincer, de ce antrenorii nu au acceptat aceasta echipa. Fiecare antrenor se gandeste sa aiba libertatea de a face ceva. Probabil ca in acum nu exista aceasta libertate”, a spus Bergodi.