Giuliani refuză audierea în Camera Reprezentanților în ancheta care îl vizează pe Donald Trump2Foto© hotnews.ro

Giuliani refuză audierea în Camera Reprezentanților în ancheta care îl vizează pe Donald Trump

, 14 știri, 18 vizualizări

Rudolph Giuliani, avocatul președintelui SUA Donald Trump, a anunțat marți seară că nu va coopera cu ancheta inițiată de Camera Reprezentanților care ar putea conduce la demiterea liderului de la Casa Albă, informează cotidianul The Washington Post.

Rudy Giuliani a declarat că nu va depune mărturie și nu va furniza documente Comisiei pentru Informații din Camera Reprezentanților până când nu va fi schimbat președintele acesteia, democratul Adam Schiff, și până nu se aprobă în plen lansarea unei investigații în cadrul procedurii demiterii lui Donald Trump.

"Poziția pe care o prezint acum este poziția Administrației SUA. Nu voi depune mărturie în Comisie până nu va exista un vot în Congres și până nu va fi înlăturat Schiff. Să mă acuze că îi sfidez! Vom merge în instanță, vom contesta", a subliniat Rudy Giuliani, explicând că "nu își imaginează" cum un membru al Administrației președintelui Donald Trump, un politician republican, poate colabora cu o comisie parlamentară condusă de opoziția democrată.